Αναλύσαμε 501 κριτικές για κεντρικό κατάστημα μεγάλης αλυσίδας μόδας

Φεβ 12, 2022 | Text Analytics

Τι πιστεύουν οι αγοραστές για τη ναυαρχίδα της αλυσίδας στην Θεσσαλονίκη;

Θέλαμε να δούμε τι πιστεύουν οι πελάτες για το εμβληματικό κατάστημα της αλυσίδας σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και να δούμε αν θα μπορούσαμε να μάθουμε κάτι σχετικά με τη λειτουργία σε μια τόσο ανταγωνιστική περιοχή. Η ανάλυσή μας βασίζεται σε 501 κριτικές που δημοσιεύτηκαν στο Google.

Το θέμα “Τιμή” αναφέρεται στο 16% των κριτικών (που είναι περισσότερο από το μέσο όρο) και έχει υψηλότερο βαθμό από τον συνολικό μέσο όρο: 4,30 / 5 σε σύγκριση με 4,1 / 5. Το θέμα αναφέρεται συχνά μαζί με τα “Ρούχα” και  “Επιλογές”  .

Οι αξιολογητές που αναφέρουν το “Ταμείο” φαίνεται να συσχετίζονται με χαμηλότερο βαθμό από τον συνολικό μέσο όρο: 3,14 / 5 σε σύγκριση με 4.1 / 5. Αυτό το Θέμα εμφανίζεται συχνά μαζί με τις “Ουρές” και “Πληρωμή”. Αν αναλυθεί με την πάροδο του χρόνου, το “Ταμείο” αναφέρεται λιγότερο συχνά με την πάροδο του χρόνου.

Όταν το Θέμα “ Ποιότητα”  αναφέρεται σε μια κριτική, ο βαθμός φαίνεται να είναι χαμηλότερος από τον συνολικό μέσο όρο: 3,62 / 5 σε σύγκριση με 4,1 / 5. Αυτό το θέμα αναφέρεται συχνά μαζί με τα “Ρούχα”  και ” Τιμή”.

Αναλύοντας το Θέμα “ Καθαριότητα” με την πάροδο του χρόνου, συζητείται όλο και περισσότερο τα 4 τελευταία χρόνια. Οι αξιολογητές που αναφέρουν αυτό το θέμα φαίνεται να δίνουν υψηλότερο βαθμό από τον συνολικό μέσο όρο: 4,50 / 5 σε σύγκριση με 4,1 / 5.

Τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε από τα παραπάνω;

Από τη γρήγορη ανάλυσή μας, μπορούμε να δούμε ότι ένα από τα πράγματα για τα οποία μιλούν πολύ οι πελάτες είναι η τιμή, η οποία φαίνεται να είναι θετικός παράγοντας για την βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά, οι πελάτες γενικά φαίνεται να πιστεύουν ότι η ποιότητα των ρούχων είναι χαμηλή. Ίσως αυτό θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με τη διαχείριση των προσδοκιών για ένα brand γρήγορης μόδας όπως το συγκεκριμένο;

Η πολυσύχναστη τοποθεσία μπορεί κάλλιστα να επηρεάζει την εμπειρία αγορών, αν κρίνουμε από τα ευρήματά μας σχετικά με τα ταμεία, τις ουρές και την πληρωμή. Είδαμε επίσης το θέμα “συνωστισμός” να εμφανίζεται στην ανάλυση. Ωστόσο, η καθαριότητα του καταστήματος εκτιμάται σαφώς από τους πελάτες και τα θέματα “επιλογές” και “τοποθεσία” έχουν και τα δυο θετικό αντίκτυπο στις βαθμολογίες.

Φαίνεται λοιπόν ότι το εν λόγω κατάστημα της Θεσσαλονίκης τα πάει καλά!

 

Θέλετε να δοκιμάσετε αυτού του είδους την ανάλυση στα δικά σας δεδομένα; Επικοινωνήστε με την AIP για να βρούμε την λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Αναλύσαμε 1.314 κριτικές σχετικά με την ενυδατική κρέμα γνωστής εταιρίας

Αναλύσαμε 1.314 κριτικές σχετικά με την ενυδατική κρέμα γνωστής εταιρίας

Μας ενδιέφερε να μάθουμε πώς γίνονται δεκτά τα προϊόντα στο διαδίκτυο και να δούμε τι θα μπορούσαμε να μάθουμε σχετικά με την ανάλυση των σχολίων για τα προϊόντα περιποίησης δέρματος γενικά. Αποφασίσαμε να αναλύσουμε 1.314 κριτικές σχετικά με την ενυδατική κρέμα προσώπου με βάση το κολλαγόνο.

Είμαστε έτοιμοι να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το μέλλον για τους πελάτες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

email
info@aipconsulting.gr
τηλέφωνο

+30 6944 811941