Χάλκινο βραβείο Stevie® στην κατηγορία «Εταιρία της Χρονιάς» στα International Business Awards®

Αυγ 13, 2021 | News

H AIP Consulting ανακηρύχθηκε νικητής ενός Χάλκινου βραβείου Stevie® στην κατηγορία «Εταιρία της Χρονιάς – Επιχειρηματικές ή Επαγγελματικές Υπηρεσίες» στα 18α ετήσια International Business Awards® σήμερα.

 

Τα International Business Awards είναι το κορυφαίο πρόγραμμα επιχειρηματικών βραβείων στον κόσμο. Όλα τα άτομα και οργανισμοί παγκοσμίως-δημόσιοι και ιδιωτικοί, κερδοσκοπικοί και μη κερδοσκοπικοί, μικροί και μεγάλοι-έχουν δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων. Τα IBA του 2021 έλαβαν συμμετοχές από οργανισμούς σε 63 έθνη και εδάφη.

 

Πάνω από 3.700 υποψηφιότητες από οργανισμούς όλων των μεγεθών και σχεδόν σε κάθε κλάδο υποβλήθηκαν φέτος για εξέταση σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, όπως η Εταιρεία της Χρονιάς, η Καμπάνια Μάρκετινγκ της Χρονιάς, το Καλύτερο Νέο Προϊόν ή Υπηρεσία της Χρονιάς, Startup της Χρονιάς, Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χρονιάς, μεταξύ άλλων. Ο φετινός διαγωνισμός περιλάμβανε επίσης πολλές κατηγορίες για την αναγνώριση της απόκρισης οργανισμών και ατόμων στην πανδημία του COVID-19.

 

Η AIP Consulting κέρδισε στην κατηγορία Εταιρία της Χρονιάς για Επιχειρηματικές ή Επαγγελματικές Υπηρεσίες.

Οι νικητές του βραβείου Stevie καθορίστηκαν από τη μέση βαθμολογία περισσότερων από 260 στελεχών παγκοσμίως που συμμετείχαν στη διαδικασία από τον Ιούνιο έως τις αρχές Αυγούστου.

«Η αναγνώριση αυτή έρχεται να προστεθεί στην βράβευσή μας με το Αργυρό βραβείο Stevie® νωρίτερα στην χρονιά και μας γεμίζει χαρά και ευγνωμοσύνη αλλά και μας βοηθάει να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία» δήλωσε ο Θανάσης Παπαποστόλου, ιδρυτής της AIP Consulting, προσθέτοντας πως «η AIP την διετία 2020-2021 έχτισε δυνατές συνεργασίες με αποτέλεσμα να διαθέτει πλέον μια μοναδική σουίτα υπηρεσιών γύρω από το Customer Experience και να έχει κερδίσει ένα αξιόλογο μερίδιο αγοράς στις χώρες που δραστηριοποιείται.»

 

Λεπτομέρειες σχετικά με τα Διεθνή Βραβεία Επιχειρήσεων και τις λίστες των νικητών του βραβείου Stevie διατίθενται στη διεύθυνση www.StevieAwards.com/IBA.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Ψηφίστε την AIP Consulting για το People’s Choice Award!

Ψηφίστε την AIP Consulting για το People’s Choice Award!

Μετά την διάκρισή μας με ένα Χάλκινο βραβείο Stevie® στην κατηγορία “Εταιρεία της Χρονιάς – Επαγγελματικές Υπηρεσίες” στα 87α Ετήσια International Business Awards®, η AIP Consulting έχει συμπεριληφθεί αυτόματα στην ψηφοφορία για τα Βραβεία Stevie για τις αγαπημένες εταιρείες των People Choice, τα οποία είναι πλέον ανοιχτά για ψηφοφορία!

Είμαστε έτοιμοι να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το μέλλον για τους πελάτες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

email
info@aipconsulting.gr
τηλέφωνο

+30 6944 811941